Frukostseminarier hos Snick-Snack

Lär dig något nytt i höst! Snick-Snack lär dig hur du gör dig förstådd i vår digitala värld.

Digitaliseringen har ändrat vårt sätt att kommunicera. Den har också medfört nya sätt att göra affärer och att fatta affärsmässiga beslut. Under hösten 2015 bjuder Snick-Snack in till en rad frukostseminarier där vi delar med oss av våra erfarenheter av kommunikation i många olika kanaler. Vi ger kunskap och inspiration som hjälper dig att fylla dina kommunikationskanaler med innehåll som dina kunder tycker är intressant och som ger affärer.

Program:
07.45–08.15 Frukostmingel
08.15–08.45 Föreläsning
08.45–09.00 Avslutning med frågor och diskussion

Höstens seminarier:

15/10 · Kundtidningar
Fungerar de fortfarande och hur får du maximal utdelning av det nedlagda arbetet?

5/11 · Webb-tv
Hur kan du arbeta med rörlig bild och passar det din verksamhet?

26/11 · Nyhetsbrev
Bara skräp? Så får du ditt e-postnyhetsbrev att fungera.

Anmälan
Alla våra frukostseminarier är kostnadsfria. Bjud gärna med en kollega! Anmäl genom att maila till frukost@snick-snack.se. Din anmälan är bindande när du fått en bekräftelse via e-post. Om du inte har fått någon bekräftelse är du inte anmäld – kontakta oss så löser vi det.
Varje seminarie har ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller. För att vara säkra på att inga platser står tomma vill vi att du meddelar oss om du får förhinder. Din anmälan kan överlåtas till annan person inom samma företag. Uteblir du utan att meddela oss faktureras 250 kr plus moms.

Gå tillbaka